Skip to content

A Culinary Drive 2024

Over

Elk jaar het laatste weekend van Augustus wordt vast onze – A culinary Drive –  georganiseerd. Een dagrit door een prachtig stukje Bëlgie,  op maat gemaakt voor elk voertuig (oldtimer, newtimer, cabrio, sport of hypercar.) Een uniek concept dat we al enkele jaren uitwerken tot in de perfectie. Unieke locatie’s, leuke pitstops, culinaire delights en bakken plezier met uw copiloot en uw favourite bolide. ET stapt af van grote wegen, maar zoekt juist de kleine kronkelende wegen op die telkens worden verbonden door een op maat gemaakt roadbook die worden gekoesterd als blijvende herinneringen.

Wat maakt ET uniek? Bij ons gaat het om de mensen en niet om de wagens. Lachende gezichten, daar gaan we voor! Het is niet enkel een mooie (familie) uitstap maar ook een ideaal netwerk moment tussen mensen met dezelfde passie’s.

Welke regio’s werden al aangesneden:

 • Brugse Ommeland
 • Flanders Fields – Westkust
 • Vlaamse Ardennen

A Culinary Drive, 2024 editie

Beste autoliefhebber,
Beste epicurist,

Met veel enthousiasme nodigen wij u uit voor de 6de editie van A Culinary Drive!

Dit unieke evenement vindt plaats op 8 september 2024 en belooft opnieuw een onvergetelijke ervaring te worden vol gastronomie en prachtige routes. Dit jaar starten we opnieuw in het hart van Brugge en rijden we diep door West-Vlaanderen, met meerdere passages langs de grens tussen België en Frankrijk, om te eindigen bij de nieuwe parel van de Belgische kust – SILT.

Geniet opnieuw van pure verwennerij met meer dan 10 stops en pitstops. Schrijf u vandaag nog in, want de plaatsen zijn beperkt.

Programma:

Start: ’t Zand – Brugge
Begin de dag in het hart van Brugge, omringd door historische architectuur. Hier verzamelen we met een diversiteit aan voertuigen voor een sfeervolle start van de rit, inclusief een warme welkom van de burgervader. We voorzien een uitgebreid ontbijt en u kunt uw auto stallen op het plein. Indien u van ver komt, kan er een overnachting op zaterdag bijgeboekt worden.

Lunch: Leon Events – Alveringem
Geniet van een gastronomische lunch in een inspirerende setting vlak bij “de schreve”. Leon Events staat bekend om zijn culinaire hoogstandjes en perfecte service, wat zorgt voor een onvergetelijke lunchstop.

Finish: Silt – Middelkerke
Sluit de dag af aan de Belgische kust in Silt, Middelkerke. Hier kunt u genieten van een verfijnd diner met uitzicht op zee en de dag op een perfecte manier afsluiten.

Hoogtepunten van het evenement:

 • Adembenemende Routes: Ontdek de mooiste wegen van België en geniet van het landschap. Zoals u van ons gewend bent, rijden we 95% over kleine kronkelende wegen met een route onder de 200 km. (GPX en Roadbook beschikbaar).
 • Unieke culinaire stops: Proef de beste gerechten, zorgvuldig bereid door topchefs. Geniet van lokale lekkernijen bij onze pitstops.
 • Exclusieve Sfeer: Deel deze bijzondere ervaring met andere gepassioneerde autoliefhebbers en gelijkgezinden. Ideaal om te netwerken en oude bekenden te ontmoeten.

Datum: 8 september 2024
Inschrijven: via deze link

We kijken ernaar uit om u (terug) te verwelkomen op deze uitzonderlijke dag en dit bijzondere evenement!

Opnieuw een dikke dank aan onze partners:

 • Laurent Perrier
 • Guts
 • Bor Cardetailing
 • De Vos Office Solutions
 • Brouwerij Vansteenberge

PS: Ooit gedroomd om met uw favoriete bolide door de Schotse Hooglanden te cruisen? Dit is uw kans! Epic Tours gaat opnieuw dit jaar naar het magische Schotland. De laatste plekjes zijn nog beschikbaar voor Epic Scotland begin oktober. Zie meer info op onze website. link uitleg

Hartelijke rallygroet,
Het Epic Tours Team – Simon Warlop
LET’S MAKE IT EPIC, together!

Bekijk eerdere edities via deze link.

Epic Tours streeft er naar hun deelnemers een ongelooflijke ervaring te bieden en dit met uw favoriete bolide in een luxueus en uniek kader. Wij geven mee dat wij geen reisorganisatie zijn, maar een event organiseren. Annulaties zijn m.a.w. niet mogelijk na betaling (wel te bespreken, na overleg).

Back To Top