Ga naar hoofdinhoud

Elk jaar het laatste weekend van Augustus wordt vast onze – A culinary Drive –  georganiseerd. Een dagrit door een prachtig stukje Bëlgie,  op maat gemaakt voor elk voertuig (oldtimer, newtimer, cabrio, sport of hypercar.) Een uniek concept dat we al enkele jaren uitwerken tot in de perfectie. Unieke locatie’s, leuke pitstops, culinaire delights en bakken plezier met uw copiloot en uw favourite bolide. ET stapt af van grote wegen, maar zoekt juist de kleine kronkelende wegen op die telkens worden verbonden door een op maat gemaakt roadbook die worden gekoesterd als blijvende herinneringen.

Wat maakt ET uniek? Bij ons gaat het om de mensen en niet om de wagens. Lachende gezichten, daar gaan we voor! Het is niet enkel een mooie (familie) uitstap maar ook een ideaal netwerk moment tussen mensen met dezelfde passie’s.

Welke regio’s werden al aangesneden:

  • Brugse Ommeland
  • Flanders Fields – Westkust
  • Vlaamse Ardennen

2022

Bij velen van jullie al met stip in de agenda geplaatst. Onze jaarlijkse klassieker. Een ééndags event dat velen van jullie laat glimlachen en waarbij leuke herinneringen worden opgehaald.  Zoals altijd, de laatste zondag van augustus, is Epic Tours Day, opnieuw tijd voor A culinary Drive. Tijd opnieuw om prachtige momenten te beleven met gelijkgezinden, kameraden en onze geliefden. Een leuke afwisselende route met je favourite bolide, dit afgewisseld met heerlijke culinaire (pit)stops op unieke locaties.

Wij zijn klaar om er opnieuw een lap op te geven. Als teaser geven we alvast onze startlocatie prijs: niet minder dan het beste dierenpark van Europa en dat al 3 jaar na elkaar. We verwelkomen jullie er op een uniek stuk van het park met een magistraal uitzicht. Als ik je meld dat ze het park zelf privatiseren voor ons tot 10 u., dan weten jullie dat het weer episch wordt.

Wil je de afstand tot het park ‘s morgens niet rijden, dan hebben we 5 unieke kamers in de aanbieding midden in het park tussen de dieren. Contacteer ons voor meer details en prijzen. Wees er snel bij, want op = op.

Ontdek samen met ons de rest van onze unieke tour. Schrijf je alvast in.

Wij bieden jullie een totaalpakket aan voor een wagen inclusief 2 personen voor de prijs van 435 euro exclusief btw, inclusief foods en drinks de ganse dag door (ook niet alcholische alternatieven, lunches, diners en (pit)stops.

Iedere stop is uniek. Elke ervaring vernieuwend. Wat echter Epic Tours verenigt, is onze compromisloze toewijding aan kwaliteit, authenticiteit en gastvrijheid. Verwacht avontuur die verder gaat dan het gewone. Dit is waar de dromen van autoliefhebbers uitkomen. Verwen jezelf! Be part of our club.

Ontdek hier welke tours we dit en volgend jaar nog organiseren.
Mis het niet, elke rit wordt bij ons slechts 1 keer gereden.

2020

Laat ons alvast hopen dat Covid-19 hier geen roet in het eten smijt. Alle voorbereidingen werden getroffen en alle maatregelen worden toegepast.

Wij staan alvast te popelen om jullie opnieuw op 30/8 te verwelkomen, geen kastelen deze keer maar wel unieke moderne architecturale pareltjes afgewisseld met mooie vierkantshoeve’s – met heerlijke regio’s om af te wisselen. Brugse ommeland, Zeeland, Zeeuws Vlaanderen, Meetjesland en Houtland, hier komt Epic Tours.

We starten terug vanuit ons geliefd Brugge (die Schone) richting Damme – Oostkerke om onze eerste stops en pitstops aan te doen. Om voorzichtig en wel via de oude smokkelwegen richting de Nederlandse grens te trekken. Even Cadzand en omstreken (on)veilig maken om in het heerlijke zeeland te vertoeven en met onze blik op oneindig te genieten van een heerlijke lunch in Breskens met zicht op het zeetje.

Met de zilte zeelucht in onze longen vervolgen we onze weg op naar de prachtige Kreken in het ongerepte Zeeuws-Vlaanderen. Nog een gezonde stop inlassen bij onze kersen boer om in (volle) vaart richting Maldegem te trekken voor het laatste stukje naar onze Finish plek te Oostkamp – waar we ons event zullen spetterend eindigen op het domein van event Farm LO-weide

Opnieuw onze gekende basis: Elke wagen is toegelaten: cabrio’s, old en new-timers, sport en hypercars – bij ons gaat het om de mensen! We koppelen er opnieuw enkele mooie wedstrijden aan vast.

Tot dan! We kijken er naar uit om jullie opnieuw na deze rare tijden te ontvangen en terug te zien.

We zien dat er veel events annuleren, maar dit geeft ons juist de kracht om dit wel te laten doorgaan. Op een veilige en goede manier, rekening houdend met voldoende afstand en de veiligheidsmaatregelen.

2019

Ons verhaal in 2019 starte in Auberge du Pecheur in het statige Latem. Na een heerlijk uitgebreid ontbijt haaste we ons naar onze bolide’s om van start te gaan voor A culinary Drive 2019. Het is een zon overgoten editie geworden met temperaturen die boven de 25gr staken, ideaal dus om de cabrio’s open te leggen en te genieten van het heerlijke geronk van motoren rond ons.

1ste stop het prachtige kasteel van Lozer waar onze jarenlange partner Jusré ons weer voorzag van een gezond (fresh cold pressed juices) gezonde godendrank. Op naar de volgende pitstop, nog even passeren bij Hof van Cleven om door te trekken in een nogal bochtige lijn naar SONS – deze prachtig gelegen villa volledig bekleed in lood met de mooiste en grootste schoenen collectie ter wereld. Een verborgen parel waar Gelato Queens ons van heerlijke pancakes voorzag met vers fruit. Hierbij energie voldoende om de oversteek te maken, op naar wat (bergen) heuvels en enkele nauwe doorgangen. Niet te vergeten de fotowedstrijd nog in te vullen onder de baan… OEF met dit hete weer komen we eigenlijk aan de Champagne Stop – Place to Be: vierkantshoeve Platdutse4 – waar de mensen van Louise Brison ons dorst kan lessen met heerlijke hapjes van Tete Presséé.

We krijgen een pitstop verder nog een handgemaakt zakje popcorn mee om aan het echte werk te beginnen. Na enkele pittige kasseistroken en onvergetelijke hellingen die je liever in de wagen aflegt dan met de fiets komen we aan bij ons Lunch spot – deze prachtige kunstgallerij met zijn gigantische wandel tuin.Dit geeft ons de ideale locatie om te genieten van het mooiste die de VL-Ardennen met zich meebrengt. Een heerlijk uitgebreide Paella gaat prachtig samen met de verzichten.

HOP even over de taalgrens en over de Kluis, vergeet ons bezoek niet bij Willy Naessens voor een heerlijk verfrissend bolletje ijs. Geen tijd om een balletje te slaan op het prachtige domein van de Golf van Audenaerden, want de kasteelheer van Nokere verwacht ons. Na een prachtige rondrit op het domein kunnen we even uitrusten met zicht op het kasteel met een heerlijke Gin&Tonic. We nemen onze rust onder de grote bomen in de dreef zodat we toch even van de zon kunnen schuilen. Bedankt A-renting voor de prachtige bar.

Op naar het laatste stukje richting de Manor Hoeve, maar eerst nog stoppen voorbij “nog” een kasteel om wat heerlijke chocolade van Crevin op te pikken.  Finish of the Day, onze welgekende start plek van de 2018 editie. Nog een klein stukje tot we op het landgoed komen van de familie Huyghe. Waar een heerlijk mals stukje vlees op ons wacht (alé dit moeten we door de vingers zien, de cateraar was 1,5u te laat) ik hoop onze enige blaam van deze prachtige dag. Het verfrissende bier van onze huisbrouwerij Vansteenberge hielp ons dit gelukkig snel vergeten, ook al zaten die dansende dames hier ook wel voor iets tussen.

Bedankt voor jullie komst en hopelijk allen tot volgend jaar.

Spread the Word – ET is back!

Epic Tours streeft er naar hun deelnemers een ongelooflijke ervaring te bieden en dit met uw favoriete bolide in een luxueus en uniek kader. Wij geven mee dat wij geen reisorganisatie zijn, maar een event organiseren. Annulaties zijn m.a.w. niet mogelijk na betaling (wel te bespreken, na overleg).

Back To Top