Skip to content

EPIC CROATIA (2020 > 2021)

cr4

Na alle voorbereidingen te hebben getroffen in 2020 maar door Corona te moeten annuleren, staan we in 2021 klaar om dit avontuur met jullie te beleven. Het land van zon, zee en strand en belangrijkst van allemaal ongerepte prachtige wegen! Niet voor niets huisde dit land de meeste scene’s van “Game of Trones” en vele andere films.

Opnieuw trekken we op pad, opnieuw op onbereden en ongekende kleine wegen. Afgewisseld met uitdagende bergpassen en ongeziene verzichten op de turquoise blauwe zee. Jaja het vakantie rijland bij uitstek – lekker de drukte voor (24 april tot 2mei) met prachtig weer (min 20gr)

We hebben onszelf overtroef in de route’s – stops en pitstops en absoluut de hotels. We maken een mooi mix van spiksplinter nieuw, modern tot oude  prachtige legendarische namen. We laten de Plitvick Lakes niet aan ons voorbij gaan en springen tijdens af en toe eens over de grens van Bosnië Herzegovina (Mostar) en Slovenië. Met  start en finish plaatsen als het pitoreske mondaine Rovinj, het mooie Split en Old town Zadar kunnen we al zeker niet missen. We rijden zelf door tot legendarische Dubrovnik waar we op de top van de heuvel onze reis eindigen met een prachtig zicht op de stad.

We houden de succesformule van Epic Scotland 2019. Top hotels met heerlijke afwisselende culinaire menu’s. Een vol pension formule waar u enkel u eigen uitgaven hoeft te betalen. We zorgen zelf voor apart transport van uw bagage (indien gewenst)

Wagen worden elke avond veilig gestald en onderweg zal u tal van georganiseerde stops en pitstops meemaken op unieke locatie’s, die meestal aan de aandacht van de toerist ontsnappen.

Gelimiteerd op 20 deelnemende wagens! Haast u dus, er zijn mss nog enkele plekjes vrij.

Ga mee met ons naar de Balkan en slaap elke avond met zicht op de Adriatische zee

Het vervolg van Epic Scotland. Zelfde verhaal, zelfde concept, welverdiend enkele dagen langer. We zorgen voor een 6 à 7-daagse rondrit doorheen Kroatië met onze gekende keyelementen: heerlijke ongeziene (kleine) wegen, culinair genot, unieke hotels, leuke pitstops en veel (heel veel) onderlinge ambiance.

cr2

Epic Tours streeft er naar hun deelnemers een ongelooflijke ervaring te bieden en dit met uw favoriete bolide in een luxueus en uniek kader. Wij geven mee dat wij geen reisorganisatie zijn, maar een event organiseren. Annulaties zijn m.a.w. niet mogelijk na betaling (wel te bespreken, na overleg).

Back To Top