Ga naar hoofdinhoud

Ja je hoort het goed – het ardennen offensief achterna. Met Epic Croatia 2020 die door covid-19 niet is kunnen doorgaan, kregen we van heel wat deelnemers de vraag om toch iets extra te organiseren dit jaar. Toch als de maatregelen het ons toelaten natuurlijk. Maar het was mooi om te zien dat heel wat van jullie toch de nood en de goesting hadden om in jullie bolide een mooie tour te doen.

 

U vraagt wij draaien! ET keerde zijn agenda om en ging op prospectie in de eeuwige jachtvelden van de roadtrips en legendarische wegen. Conlussie: we kwamen uit op een prachtige luxeuze 2-daagse in de meest heuvelachtige deel van Bëlgie, geliefd door velen. Met vertrek in de belgische Eifel (hoge venen) – met Bütgenbach als startgrid dit richting het hart van de Ardennen – Durbuy. Met overnachting in het net gerenoveerde Sanglier des Ardennen waar we opgewacht zullen worden door Wout Bru (in hoogst eigen persoon.) Met de Finish in de omgeving van Spa, in Manoir de Léboiles

 

Start – VR 25sept: 19u: Bütgenbach

Finish – ZO 27sept: 16u Manoir de Lébois

2 overnachting – op basis van vol pension. Incl ontbijt + 5x culinair 3of4 gangen menu

 

Wij zorgen voor een onvergetelijke route (incl roadbook), hotels, stops en pitstops waar we de prachtige haarspelt bochten breien aan unieke verzichten. Dit alles, weg van de grote wegen en de drukte. U zorgt voor uw favourtite bolide, gewassen en getankt, wij voor een unieke belevenis in eigen land.

Het wordt iets om te koesteren

ET – Simon Warlop

TOUR OF THE BULGE 2020 - AFTERMOVIE

Epic Tours streeft er naar hun deelnemers een ongelooflijke ervaring te bieden en dit met uw favoriete bolide in een luxueus en uniek kader. Wij geven mee dat wij geen reisorganisatie zijn, maar een event organiseren. Annulaties zijn m.a.w. niet mogelijk na betaling (wel te bespreken, na overleg).

Back To Top