Ga naar hoofdinhoud

Rallytours on demand

custom

Wij maken voor u een rit op maat. Een dag, een weekend, een volledige week, geen probleem voor Epic tours. Wij maken voor u een unieke persoonlijke route weg van de gekende wegen. Zelfs inclusief transport, indien gewenst. Dit aan de hand van een leuk overzichtelijk roadbook (of via gpx-navigatie)  met leuke stops, heerlijke lunchplaatsen en unieke hotels naar ieders wens voor alle budgetten. Wens je een weekend in de Ardennen of een 5-daagse door Toscane? Is het nu een grotwoning of een plaatselijke chateau? Wij vinden het voor u en plannen alles in van A tot Z. Vraag vrijblijvend prijs en laat je verrassen.

Voorbeeld zie hieronder.

Cabrio en Sportscar tour - AUDI RAES

De familie Raes kwam met de vraag om voor hen een unieke rit te organiseren voor hun sportieve klanten: S – RS – R8 + alle cabrio modellen van het merk met de vier nullen. Een prachtig initiatief dat de band met de klant versterkt en dit oer-degelijke merk in de kijker plaats. Waar zorgt epic tours voor:

  • een unieke route,
  • leuke stops,
  • professionele briefing,
  • gepersonaliseerde roadbooks,
  • eigen rally-stickers
  • en een mooie rallyplaat als aandenken.

 

Wenst u voor uw vriendenkring, familie, bedrijf of event ook een unieke en overgetelijke ervaring te maken, aarzel dan niet om ons te contacteren. Dit in binnen en buitenland, binnen intieme kring of in groep.

Audi RS en R8 tour – Audi Import 21/6/2020 (uitgesteld wegens Covid19)

In 2020 werd Epic Tours gecontacteerd door D’Ieteren – Audi Import om voor hun top clientieel een luxe rit te organiseren. Dit met exclusieve stops, heerlijke culinaire pitstops, prachtige locaties en leuke extra’s. Vernieuwend, uniek en ongeëvenaard om hun klanten te bedanken voor de jarenlange merktrouw. Het merk met de 4 cirkels legde de lat hoog om 40 jaar quattro in de spotlight te plaatsen. Gelimiteerd op 50 wagens waar enkel R8- en RS-rijders persoonlijk werden geïnviteerd om een dag te genieten van hun favorite bolide!

Wij planden de locaties en stippelden een avontuurlijke route uit met een gepersonaliseerde roadbook of GPX-files. We namen het inschrijvingsluik in handen en werkten samen het volledige luik van de communicatie uit op maat van Audi Sport. Voor beide bedrijven een unieke ervaring en een leuke samenwerking.

Jammer genoeg werd dit event door Corona gecanceld en verplaatst naar 2021.

We zien jullie graag terug volgend jaar!

Epic Tours streeft er naar hun deelnemers een ongelooflijke ervaring te bieden en dit met uw favoriete bolide in een luxueus en uniek kader. Wij geven mee dat wij geen reisorganisatie zijn, maar een event organiseren. Annulaties zijn m.a.w. niet mogelijk na betaling (wel te bespreken, na overleg).

Back To Top